Reciklaža sekundarnih sirovina

GULI GULI doo se od samog osnivanja bavi reciklažom sekundarnih sirovina.

Budući da se društvo opredeljuje da uspostavi ravnotežu izmedju obima nastajanja otpadaka i njihovog ponovnog vraćanja u sirovinski krug, firma vidi svoju perspektivu i budućnost u reciklaži otpadnog gvoždja, aluminijuma, bakra, mesinga, prohroma, akumulatora, kablova i drugih otpadnih materijala.

Najzastupljenije sirovine koje se svakodnevno prerađuju su:

ALUMINIJUM

GVOŽĐE I LIM

BAKAR, MESING i BRONZA

PROHROM, OLOVO i AKUMULATORI

PRERADA KABLOVA

Uspešno se bavimo otkupom i preradom  Cu i AL kablova. Kompletan proces prerade vrši se na  mašini Guidetii Sinchro ECO 315. Ovaj potpuno ekološki proces separacije bakra i aluminijuma omogućava dobijanje najčistijeg granulata koji se dalje koristi u procesu livenja i prerade u livnicama širom zemlje.

ELEKTRONSKI I ELEKTRIČNI OTPAD

Zbrinjavanjem elektronskog i električnog otpada, postali smo lider u region. Svakodnevnim preuzimanjem ove vrste otpada na lokaciji naših klijenata, uspeli smo da razvijemo pouzdanu mrežu dobavljača, kao i konstantnu isporuku kupcima, pre svih, ostvarujući odličnu saradnju sa našim pouzdanim partnerom JUGO-IMPEX EER Niš , liderom za tretman EE otpada u Srbiji. Postavili smo standarde u zbrinjavanju ove vrste otpada, razvijajući svest građana o važnosti sakupljanja i reciklaže ove vrste sekundarne sirovine. EE otpad sakupljamo na teritoriji Sevojna, Užica, Požege, Čajetine, Zlatibora...

MAŠINE I OPREMA

GULI GULI doo konstantno prati promene i razvoj tržišta pa samim tim usklađuje i modernizuje opremu i uslove za rad. Posedujemo veliki broj mašina za reciklažu metala kojima ubrzavamo proces  rada, a sve u skladu sa ekološkim normama.

VOZNI PARK

Brzo i efikasno odgovaramo na pozive za preuzimanja otpadnog materijala i u svakom momentu na raspolaganju imamo više vozila.

DOZVOLE ZA RAD

Prihvatajući borbu za zaštitu životne sredine kao jedan od osnovnih preduslova za uspešno delovanje, uvek se zalažemo za maksimalno poštovanje svih zakonskih normi propisanih u oblasti reciklaže sekundarnih sirovina. Ispunjavamo sve uslove propisane zakonom Republike Srbije u oblasti recklaže metala i  posedujemo sve potrebne dozvole za sakupljanje, transport i tretman otpada.

Kontakt telefon za otkup sekundarnih sirovina: 031/521-832

   

Dragačevska bb,
 31205 Sevojno

+381 (31) 521 832      
+381 (31) 520 262

guligulidoo@gmail.com
www.guliguli.rs

© 2016 GuliGuli doo.
All Rights Reserved.

Designed by Web dizajn studio, SaFi team.